Hyppää sisältöön

Tutustu Elinaan

Elina on kehitteillä oleva digitaalinen palvelu, jonka tavoitteena on tulevaisuudessa pystyä tukemaan rintasyöpää sairastavia ja heidän läheisiään. Voit nyt keskustella Elinan kanssa ja auttaa häntä ymmärtämään, miten hän voisi parhaiten saavuttaa tavoitteensa. Elina on verkkosivuillamme loka-marraskuussa 2021.
Miten Elina voisi olla apuna tulevaisuudessa?

Kun syövän kaltainen vakava sairaus koskettaa, voi avun tarve olla suuri. Mitä jos terveydenhuollon ammattilaisten ohella voisi tukeutua digitaaliseen palveluun, joka on tavoitettavissa aina, kun sitä tarvitsee? Kehitämme parhaillaan Elinaa, tulevaisuuden digipalvelua, ja tahtoisimme kokeilujakson aikana kuulla sinun ajatuksiasi siitä, millaisissa aiheissa Elina voisi tukea rintasyöpää sairastavaa sekä hänen läheisiään. On tärkeää, että apua tarvitseva saa tukea elämän kaikilla osa-alueilla, ja siksi sinunkin osallistumisesi Elinan kehittämiseen voi mahdollistaa palvelun toiminnan tulevaisuudessa.

Hei, olen Elina

Osallistu
tulevaisuuden
palvelun luomiseen

Kokeilujakso – loka-marraskuu 2021
Auta Elinaa

Tämän kokeilujakson aikana sinun on mahdollista jakaa ajatuksiasi siitä, miten Elina voisi tulevaisuudessa olla apuna tukea tarvitseville. Kerro hänelle omista näkemyksistäsi.

Aloita keskustelu Elinan kanssa

Kehitystyö jatkuu
Elina kehittyy

Tavoitteenamme on luoda Elinasta palvelu, joka auttaa ymmärtämään rintasyövän kanssa elämistä ja osaa tarjota tukea sitä tarvitseville.

Tulevaisuuden tavoite
Elina on tukena

Toivomme, että Elina voisi tulevaisuudessa olla tukena elämän haasteellisina hetkinä vakavan sairauden kohdatessa.

Näin keskustelet Elinan kanssa

Voit keskustella Elinan kanssa joko mobiililaitteen tai tietokoneen verkkoselaimella. Elina ohjaa sinut keskustelun läpi ja kysyy muutamia kysymyksiä palvelun kehittämistä varten.

1.

Käytä verkkoselainta mobiililaitteella tai tietokoneella. Tarkista, että mikrofoni ja kaiutin toimivat.

2.

Pidä mobiililaitteen ruudun alareunassa olevaa painiketta tai tietokoneen välilyöntinäppäintä pohjassa aina, kun puhut.

3.

Älä jaa Elinalle henkilötietojasi, kuten nimeäsi tai muita tietoja, joista sinut voi tunnistaa.

ELINAN TARINA

Palvelun inspiraationa on syöpäsairaanhoitaja Elina

Kehitteillä olevan digitaalisen palvelun nimeen liittyy erityinen merkitys, sillä sen inspiraationa on ollut tamperelainen syöpäsairaanhoitaja Elina, joka on työnsä kautta kohdannut lukuisia henkilöitä, joita rintasyöpä on koskettanut. Hänen mukaansa kohtaamisissa tärkeimpiä asioita ovat empaattisuus, kuuntelu, läsnäolo sekä kyky kertoa – joskus monimutkaisiakin – asioita helposti ymmärrettävässä muodossa. Mitä olet mieltä – voisiko myös digitaalinen Elina tarjota tukeaan rintasyövän kohdanneille tulevaisuudessa?

Hae